• geleceğin futbolcularını ve ailelerini iftarda ağırladı

    |

    Diliskelesispor geleceğin futbolcularını ve ailelerini iftarda ağırladı

    Diliskelesi Spor Kulübü Başkanı Sinan Yaşar, Kulüp Başkan Yardımcısı ve Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay ile Kulüp Alt Yapı Sorumlusu Cemil Daşdemir önceki gün Diliskelesi Spor alt yapısında yetişen mahallenin genç yeteneklerini ve ailelerini iftarda bir araya getirdi.

    whatsapp-image-2022-04-23-at-23.15.36.jpeg

    YOĞUN KATILIM
    Diliskelesi Emre Toprak Spor Tesisleri bahçesinde kurulan iftara yoğun katılım olurken, iftar programına Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Dilovası Ağrılılar Dernek Başkanı Şerif Bozkurt, belediye meclis üyeleri ve Diliskelesi mahallesi sakinleri de katıldı.

    whatsapp-image-2022-04-23-at-23.15.58.jpeg
    ONLARI GELECEĞİN YILDIZI YAPMAK İSTİYORUZ
    İftar programında konuşan Diliskelesi Spor Kulübü Başkanı Sinan Yaşar, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle organize ettiğimiz kulübümüzün alt yapısında futbol oynayan 15 yaş altı gençlerimiz ve aileleriyle bir araya gelerek hem bu anlamlı günü kutlayalım hemde mübarek Ramazan ayının manevi çatısı altında birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirelim dedik. Yönetim olarak alt yapıya gençlerimize büyük önem vermeye onları geleceğin yıldızları yapmaya çok kararlıyız. İnşallah bura da bulunan gençlerimiz içinden milli takımda top oynayacak gençlerimiz yetişecektir. Biz onların gelecekte birer yıldız olabilmeleri için ailelerinin de desteği ile elimizden geleni yapmaya çalışacağız. 

    whatsapp-image-2022-04-23-at-23.15.48.jpeg
    BAŞKAN ŞAYİR’E TEŞEKKÜR
    Ayrıca kulübümüze de en büyük desteği veren, gençlerin her zaman yanında ağabeyleri gibi her konuda onların elinden tutmaya çalışan Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e de teşekkür ediyorum.”dedi.

    whatsapp-image-2022-04-23-at-23.16.43.jpeg


    Yorup Yap

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.