• Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay’a Gazetecilerden Hoş geldin Ziyareti

    |

    Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay’a Gazetecilerden Hoş geldin Ziyareti

    Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Sultanbeyli Kaymakamlığı’ndan  Dilovası Kaymakamlığı’na atanan Metin Kubilay’a, göreve başlamaasıyla birlikte ilçedeki basın mensupları hoş geldin ziyaretinde bulundu.

    İlçede gazetecilik yapan Barış Ateş, Tahir Kaya, Ekrem Meral, Emrah Dursun, Gökmen Öztürk ve Binnaz Sert’in gerçekleştirdikleri ziyarette Kaymakam Metin Kubilay, vatandaşların aşı konusunda çok hassas olmaları gerektiğini belirterek “Bu salgının ve küresel felaketin önüne ancak aşı olunmakla geçebiliriz, bunun için herkesi aşı olmaya bir kez daha davet ediyorum” dedi.

    Ziyarete katılan gazeteciler, Kaymakam Kubilay’la  çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulundular.

    Kaymakam Metin Kubilay, Sultanbeyli Kaymakamı iken  2019 yılında Anadolu Ajansının düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katılarak “spor” kategorisinde ise “Millilerden asker selamı” başlıklı oyladığı  fotoğraf birinci seçilerek yılın fotoğrafı olmuştu.


    Yorup Yap

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.