• İstanbul tarihinde ilk kez bir Kastamonulu, Vali Yardımcısı olarak Göreve başlayan Vali yardımcısına Aziz Yalçınkaya ve Dilovası protokolü resmi ziyarette bulundular.

    |

    Aziz Yalçınkaya ve Muhtarlar'dan  İstanbul Vali yardımcısı Alkan'a hayırlı olsun ziyareti

     İş insanı Aziz Yalçınkaya, Mahalle Muhtarları ve Gazeteciler ile   İstanbul Vali Yardımcılığı’na atanan Mustafa Asım Alkan’ı ziyaret ettiler. Ziyarette, İş İnsanı Aziz Yaçınkaya Kocaeli'de ve diğer illerde gerçekleştirdiği projeleri anlattı. Muhtarlar ise yaptıkları çalışmaları anlattı. Yapılan Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yardımcısı Alkan, Dilovası protokolünü  ağırlamaktan büyük onur duyduğunu belirterek, nezaketlerinden dolayı teşekkür ettiler.

    İş insanı Aziz Yalçınkaya ve Muhtarları İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve  başarılar dilediler.

     

    AZİZ YALÇINKAYA’DAN MUHTARLARA İSTANBUL GEZİSİ

    İş İnsanı Aziz Yalçınkaya, muhtarlara ziyaret sonrası sürpriz yaptı. İş İnsanı Aziz Yalçınkaya, kendisinin daveti üzerine İSTANBUL Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan’a ziyaret gerçekleştiren Dilovası Muhtarlarına İstanbul’un Tarihi yerlerini gezdirdi. Aziz Yalçınkaya, Dilovası Muhtarlarına İstanbul’un lezzetli yemeklerini de tattırarak muhteşem bir gün yaşattı. Dilovası Muhtarları, dolu dolu geçen bu muhteşem gün için İş İnsanı Aziz Yalçınkaya’ya teşekkür ettiler.

    Mustafa Asım Alkan Kimdir?

    Mustafa Asım Alkan, 1965 yılında Turhal’da doğdu, 1988 yılında İ.Ü. Hukuk Fakültesinden mezun oldu.1989 yılında avukatlık stajını bitirerek avukat ruhsatını aldı.

    1992 yılında Adli Yargı Hâkim adaylığı görevine başladıktan bir yıl sonra İçişleri Bakanlığının açtığı Kaymakam Adaylığı sınavına girerek Mülki İdare Amirliği görevine başladı. Sıra ile 1995–1998 yılları arasında Taşkent/Konya 1998–2000 yılları arasında Güçlükonak /Şırnak, 2000–2003 yılları arasında Kuyucak/Aydın Kaymakamlığı, 2003–2006 yılı Ağrı Vali Yardımcılığı, 2006-2009 yılları arası Perşembe Kaymakamlığı, 2009-2010 yıllarında Banaz Kaymakamlığı. 2010-2015 yıllarında Babaeski Kaymakamlığı görevinde bulundu. 2015-2016 tarihlerinde Gaziantep Vali Yardımcılığında görev yapmakta iken 2016 yılında Dilovası Kaymakamlığına atandı. 2021 yılında Yalova Vali Yardımcısı olan Mustafa Asım Alkan son olarak İstanbul Vali Yardımcılığı’na atandı.

    İstanbul Vali Yardımcılığı Görevinde Sorumlu Olduğu Kurumlar;

    I. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı

    2. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı

    3. Valilik

    İlçeler:

    1.Avcılar

    2.Beylikdüzü

    3.Esenyurt


    Yorup Yap

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.