• Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle koltuğunu Tavşancıl Ziya Toplan İlkokulu 5. Sınıf öğrencisi Saliha Doğa Polat'a devretti.

    |

    Başkan Ömeroğlu, koltuğunu minik başkan Saliha Doğa Polat'a devretti

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Dilovası  Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, koltuğunu Tavşancıl Ziya Toplan İlkokulu 5. Sınıf öğrencisi Saliha Doğa Polat'a  devretti.  Başkanlık makamında gerçekleşen devir teslim programında Minik Başkan Saliha doğa  Polat'a  öğretmenleri  de eşlik etti. Dilova’nın minik başkanını karşılayan Ramazan Ömeroğlu, Saliha Doğa Polat'a ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti ve koltuğunu Saliha Doğa Polat'a  devretti. Başkanlık makamına oturduktan sonra kısa bir selamlama konuşması yapan Dilovası’nın minik başkanı Saliha Doğa Polat'a  , şunları dile getirdi;


    Yorup Yap

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.