•  Dilovasu'nın sevilen isimlerinden Ak parti önceki dönem Gençlik kolları başkanlarından ve Kızılay Dilovası Şube Başkanı olan Emre Sarıca yakın akraba mensupları ile bir araya gelerek yerel seçimler öncesi istişarelerde bulundu.

    |

    BAŞKAN SARICA'DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

    HABER; EMRAH DURSUN / (KOCAELİ- DİLOVASI)   Dilovası'nda yerel seçim öncesi kulislerde adı geçen isimlerin başında olan, ilçenin başarılı iş adamlarından Dilovası Ak Parti de önceki dönemlerde başarılı bir şekilde gençlik kolları başkanlığı yapan ve kısa bir süre önce Kızılay Şube başkanı olarak bölgede hizmet veren Emre Sarıca Dilovası'nda ki akrabalarını kendi çiflikleri Sarıca Çiftliğinde kahvaltıda ağırladı. İlçenin bir çok kanaat önderininde bulunduğu akraba meclisine bir konuşma da yapan Sarıca katılan ve işlerinden dolayı katılamayan bütün akraba fertlerine teşekkür etti. Başkan Sarıca mevcut Kızılay başkanı olarak gerek deprem bölgesinde gerek se de Dilovası bölgesinde başarı bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini ancak yaklaşan yerel seçim öncesi akrabaların seslerine kulak vermek ve kalabalık olan akraba mensupları ile istişare etmek için böyle bir organizasyonun gereklerinden söz etti.

     

           Kendi aile çiftlikleri, Sarıca Çiftiğinde sabah kahvaltısında aile ve akraba mensuplarını ağırlayan Sarıca ailesine akrabalarından da tam destek geldi. İlçesede geniş kesimler tarafundan sevilen İlçe de kanaat önderliği yapan bir çok aile büyüğününde katıldığı program da İlçenin sevilen İş Adamlarından Kemal Sarıca'da kısa bir konuşma yaparak, böyle bir organizasyon yaptığı içn oğlu Emre Sarıca'ya teşekkür etti. Daha sonra konuşma yapan Başkan Emre Sarıca, "bizler bu ilçede hane başı olarak çok büyük bir akraba kitlesine sahip ailelerindeniz. Önüzümüzde yerel seçimler var biz gençler olarak siz değerli büyüklerimiz ile bir araya gelmek istedik. Sizlerin tecrübesi ve bilgileriniz bizin için çok kıymetli. Bizlere İlçe ki eş dostlarımızdan gelen çok güzel ve olumlu beklentiler var bu yüzdendir ki siz değerli büyüklerimizi ağırladık istişarelerde bulunmak istedik. İnşallah önüzdeki bu süreç Dilovası İlçemiz hayırlı olur" diyerek bu süreçte sık sık bir araya geleceklerini dile getirdi. kahvaltıya katılan aile büyükleri de Başkan Sarıca ya tam destek vererek organizasyon için teşekkür ettiler.

            

     


    Yorup Yap

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.