İYİ Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Emin Yılmaz, Meclis üyeleri, SKM başkanı Servet Meral ve yönetim kurulu ile Dilovası Ordulular Derneğini ziyaret etti.

|

Emin Yılmaz, Dilovası Ordulularve  Sarışeyhliler Derneğini ziyaret  etti

                             Yaşanabilir bir Dilovası isteğimizi projelerimiz ile anlattı

Misafirperverlikleri ve sıcak karşılamaları için dernek başkanımız ve yönetimine, Ordulu hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Dilovası Belediye Başkan adayımız Emin Yılmaz, Meclis üyeleri, SKM başkanı Servet Meral ve yönetim kurulum ile Dilovası Ordulular Derneğini ziyaret ettik. Yaşanabilir bir Dilovası isteğimizi projelerimiz ile anlattık.

Misafirperverlikleri ve sıcak karşılamaları için dernek başkanımız ve yönetimine, Ordulu hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Dilovası Belediye Başkan adayımız Emin Yılmaz, Meclis üyelerimiz, SKM başkanımız Servet Meral ve yönetim kurulumuz ile Sarışeyhliler Derneğini ziyaret ettik. Yaşanabilir bir Dilovası isteğimizi projelerimiz ile anlattık.

Misafirperverlikleri ve sıcak karşılamaları için dernek başkanımız Murat Korkmaz ve yönetimine, Gümüşhaneli hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.


Yorup Yap

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.