• Global Karma Organize Sanayi Bölgesi Yeni Müteşebbis Heyet Başkanı Ayhan MIZRAKÇI oldu.

    |

    GLOBAL KARMA OSB'DE YENİ BAŞKAN MIZRAKÇI OLDU

    Global Karma Organize Sanayi Bölgesi Yeni Müteşebbis Heyet Başkan vekilliğine Yıldırım Enerji Holding CEO’su Mustafa KURNAZ, Yönetim Kurulu Başkanlığına Süper Enerji Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Başkanı Ayhan MIZRAKÇI seçildi.”

    OSB Katılımcılarının talebi ile 2024 yılı Mart ayında Olağanüstü Genel kurula gitme kararı alınan OSB de, gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısında Müteşebbis Heyette görevlendirilmek üzere 9 sanayici üye atanmış, kurucu ortakların üye bildirimleri ile de Global Karma Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti yeniden oluşturulmuştu.

    “MIZRAKÇI, OSB BAŞKANLIK BAYRAĞINI DEVRALDI”

    29 Martta yapılan Müteşebbis Heyet Toplantısındaki seçimle, Global Karma OSB nin Yeni Yönetim Kurulu oluşturulmuş oldu. Yapılan Seçimli Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu toplantısında; Global Karma OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekilliğine Yıldırım Enerji Holding CEO’su Mustafa KURNAZ, Yönetim Kurulu Başkanlığına Süper Enerji Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sahibi Ayhan MIZRAKÇI seçildi.

    Global Karma OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ulusal Lojistik Antrepo Hizmetleri Diş Tic. Limited Şti. Başkanı Osman Gökhan İSKENDER, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Yıldırım Enerji Holding CEO’su Mustafa KURNAZ, Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hakan SAFİ, İzdemir Enerji Elektrik Üretim AŞ Başkan Yrd. Selim ŞAHİN seçildi.

    “HEDEFİMİZ: YÜKSEK TEKNOLOJİ, YÜKSEK KATMA DEĞER, SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM ÜSSÜ OLMAK”

    Global Müteşebbis Heyet Başkan Vekili, OSB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa KURNAZ, “Aldığımız emaneti en iyi noktalara taşımaya kararlıyız. Türkiye yüzyılına yakışır, dijital ve teknolojik dönüşüm için önemli adımlar atmaya başladık. OSB miz, Katma Değeri Yüksek , İleri ve Yüksek Teknolojinin Üretim üssü haline getireceğimize inanıyoruz. Nitelikli işgücü ve istihdam ile birlikte teknolojik altyapı ve sürdürülebilir üretim için Türkiye Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılında tüm inancımız ve kararlılığımız ile tüm gücümüzle çalışmaya üretmeye başarmaya devam edeceğiz.

    Kaynak, sanayi gazetesi


    Yorup Yap

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.