• Dilovası Kaymakamlığında koruma polisi olarak uzun yıllardır görev yapan Vezir Balıkçı (50) bu sabah kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti.

    |

    Polis memuru Vezir Balıkçı Dilovası'nda son yolculuğuna uğurlanacak

    Hayatını kaybeden Balıkçı’nın cenazesi yarın defnedilmek üzere bugün uçakla Dilovası’na getiriliyor.

    Dilovası’nın ilçe olmasından sonra Dilovası Kaymakamlığına koruma polisi olarak atanan ve uzun yıllar görev yapan Dilovası’nın sevilen ismi Vezir Balıkçı seyahat amaçlı gittiği Sarıkamış’tan bu sabah dönerken Erzurum’da geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etmişti.

    EŞİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE DİLOVASI'NDA DEFNEDİLECEK

    Balıkçı’nın vefatı sonrası ilk önce memleketi Muş Bulanık’ta defnedileceği öğrenilirken, daha sonra eşinin isteği üzerine Dilovası’nda defnedilmesi için bugün uçakla Dilovası’na getirileceği öğrenildi. Vezir Balıkçı, yarın düzenlenecek cenaze törenin ardından Dilovası’nda son yolculuğuna uğurlanacak.


    Yorup Yap

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.